top of page
image_50457345.JPG

DOBRODOŠLI

55711689_2109707702447120_9175213212809822208_o.jpg

Lagotto romagnolo: Kovrčavi slatkiš koji se ne linja, a naročito uživa u igri s djecom

zadovoljna.hr

Guste, kovrčave dlake koja dolazi u raznim bojama, vrlo osjećajan i empatičan ljubimac koji će sve učiniti za svojeg vlasnika, lagotto romagnolo ili talijanski vodeni pas sve je popularniji kućni ljubimac u Hrvatskoj. To i ne čudi jer ovaj kovrčavi slatkiš može biti idealan obiteljski pas koji uživa u igri s djecom, ne linja se te može živjeti u skladu i s drugim životinjama u istom kućanstvu.

O nama

Uzgajivačnica Mr.Dog my Happiness nalazi se u Zagrebu glavnom gradu Hrvatske. Registrirana je u FCI-u i HKS-u pod brojem 40/12. Uzgajivačnica je specijalizirana za uzgoj pasa pasmine Lagotto Romagnolo.

Naši psi svi žive zajedno, ne koristimo boksove nego žive sa cijelom obitelji u kući kao ravnopravni članovi. Vrijeme u prirodi provode svakodnevno, a to vrlo često uključuje i traženje tartufa. Štenci odrastaju u toplini našeg dnevnog boravka uz konstantnu njegu i sve potrebne veterinarske preglede, cjepiva i sl.

Štence pasmine Lagotto Romagnolo od samog okota učimo na tartufe, tako da je štenad u dobi od osam tjedana, kada su spremni za odlazak prošla prvu fazu edukacije za tartufe.

Uz to štenad je socijalizirana, naučena na djecu, buku , vožnju u automobilu, druge pse i mačke. Štenad je mikročipirana, posjeduje rodovnicu, EU putovnicu, cijepljena je protiv zaraznih bolesti i očišcena od parazita. Naši odrasli psi posjeduju sve zdrastvene testove i uz izuzetne rezultate na izložbama odlični su radni psi.

unnamed (10).jpg
image_50415617.JPG
slikice 618.jpg
LAGOTTO ROMAGNOLO

Svestrana pasmina srednje veličine koja se ne linja, kod nas je poznata kao Talijanski pas za vodu.

ZDRAVLJE I DUGOVJEČNOST

Pasmina je podložna bolestima kao što su displazija kuka i juvenilna epilepsija te je izuzetno važno da vaše štene dolazi iz kontroliranog uzgoja. Očekivana životna dob im je 

TEMPERAMENT

Lagotto je veseo i razigran pas, izuzetnog njuha, odličan prijatelj djece.

bottom of page