123456.jpg

O nama

Uzgajivačnica Mr.Dog my Happiness nalazi se u Zagrebu glavnom gradu Hrvatske. Registrirana je u FCI-u i HKS-u pod brojem 40/12. Uzgajivačnica je specijalizirana za uzgoj pasa pasmine Lagotto Romagnolo.

Naši psi svi žive zajedno, ne koristimo boksove nego žive sa cijelom obitelji u kući kao ravnopravni članovi. Vrijeme u prirodi provode svakodnevno, a to vrlo često uključuje i traženje tartufa. Štenci odrastaju u toplini našeg dnevnog boravka uz konstantnu njegu i sve potrebne veterinarske preglede, cjepiva i sl.

Štence pasmine Lagotto Romagnolo od samog okota učimo na tartufe, tako da je štenad u dobi od osam tjedana, kada su spremni za odlazak prošla prvu fazu edukacije za tartufe.

Uz to štenad je socijalizirana, naučena na djecu, buku , vožnju u automobilu, druge pse i mačke. Štenad je mikročipirana, posjeduje rodovnicu, EU putovnicu, cijepljena je protiv zaraznih bolesti i očišcena od parazita. Naši odrasli psi posjeduju sve zdrastvene testove i uz izuzetne rezultate na izložbama odlični su radni psi.

unnamed (10).jpg